Cursus

Ik begon mijn liefde voor fotografie te ontwikkelen toen ik kinderen kreeg. Nu zo’n 9 jaar geleden. Het vastleggen van mijn gezin in een pure vorm werd een tweede liefde. Het vastleggen van momenten, niet geposeerd maar hoe ze zijn. Wie ze écht zijn. En juist dát stukje deel ik met heel veel liefde ook met jullie.

Zo ontstond het idee om een digitale cursus te ontwikkelen. Met jaren ervaring en na wekenlang typen, aanpassen, fotograferen, schrijven en delen is hij dan eindelijk af! Mijn eerste online cursus

Zoveel te vertellen, zoveel te leren. Dat paste niet in een blog of onder een post op Instagram. En daarom sloot ik mezelf weken lang op. Om deze digitale cursus voor jullie te ontwikkelen. Heel veel items komen uitgebreid aan bod. Al mijn basis kennis en een hele hoop liefde, gestopt in één cursus.

Niet te moeilijk maar juist makkelijk uitgelegd en geschikt voor iedereen! Ook al maak je alleen foto’s met je telefoon. Of gebruik je al een tijdje een camera. Deze cursus is geschikt voor JOU! Niet om je te leren op Manueel te fotograferen. Maar juist voor die mama die gewoon haar kinderen mooier op de foto wil zetten. Dit kan dus met je telefoon maar ook met een camera.

De cursus heeft verschillende hoofdstukken, om zo heel makkelijk overzicht te hebben. En zo kun je de cursus helemaal op jouw tempo doen. Doe je deze week hoofstuk 1 en 2? Pak je de week erna de volgende!

Wat kun je allemaal leren in deze cursus?

  • Hoe je het juiste licht gebruikt. Binnen of juist buiten. Tegen de zon in of juist met de zon mee. In de schaduw of in een donkere ruitme
  • Spanningsboog. Hoe zorg ik ervoor dat ik de aandacht van mijn kinderen heb?
  • Stappenplan. Wat ga ik doen om die perfecte foto te kunnen maken?
  • Telefoon tips. Wist je dat je met iedere telefoon mooie foto’s kunt maken? Je moet alleen nog even weten hoe en welke functies je hebt.
  • Verschillende composities. Een belangrijke! Want je kunt op zoveel verschillende manieren hetzelfde onderwerp fotograferen. In dit hoofdstuk laat ik je dit allemaal zien.
  • Zelf mee op de foto. Hoe pak je dit het beste aan?
  • Nabewerking. Wat kun je nog met je foto doen nadat je hem hebt gemaakt. Welke programma’s en/of apps zijn er?
  • Foto gemaakt, en dan? Dat leg ik je in dit hoofdstuk helemaal uit! Want er zijn zoveel leuke manieren om jouw foto’s te gebruiken.

Met na ieder hoofstuk leuke tips.

Wat ontvang je allemaal?

Naast de digitale cursus krijg je ook exclusief toegang tot de Academie Instagram pagina. Op deze pagina vind je extra content, extra tips, live sessies, vele voorbeelden en kun je alle vragen stellen die je hebt! Een unieke toevoeging om jouw kennis nog verder uit te breiden.

Wat vinden anderen?

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Dat is super leuk! Want deze digitale cursus (+ toegang tot de exclusieve Instagram pagina) is nu verkrijgbaar voor €75. (incl. btw)

Wil jij hem ook? Vul dan snel je mail adres in en ik zorg dat ook jij die éne perfecte foto kunt maken.