Geboorte fotografie

7P1A9054Waarom kiezen voor geboortefotografie?

De dag waarop je kindje geboren wordt is misschien wel de meest bijzondere dag uit je leven. Ook een dag met heel veel emoties. Emoties die door de drukte, inspanning en vermoeidheid een beetje aan je voorbij gaat. Hoe mooi is het dan als iemand die emoties voor je vastlegt? Jullie je volledig kunnen richten op de geboorte van jullie kindje. En ik alles vastleg zodat later alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

Kennismakingsgesprek

Dat jullie hier kijken is stap 1. Een volgende stap zou zijn dat ik langskom voor een kennismakingsgesprek. Hierin kan ik jullie precies uitleggen hoe ik werk en wat jullie kunnen verwachten. Ik neem wat albums mee zodat jullie die al gezien hebben. We bespreken wat jullie graag wel en niet willen vastleggen. En we kunnen elkaar al wat beter leren kennen.

Werkwijze

Vanaf week 38 van de zwangerschap sta ik stand-by. Dit betekend dat ik 24/7 voor jullie klaar sta. Zodra de weeën beginnen nemen jullie gelijk contact met me op. Vanaf ongeveer 4 cm zal ik erbij zijn. Ik kan naar jullie huis komen maar ook naar het ziekenhuis.

Ik leg alles vanaf een afstand vast.  Laat jullie het moment beleven en leg alle belangrijke momenten en details vast. De eerste ontmoeting. De eerste checks. En eventueel de eerste kennismaking met broertjes/zusjes. Ik zal ongeveer nog 2 a 3 uur na de geboorte aanwezig zijn.

Jullie ontvangen binnen 2 dagen een preview van een aantal foto’s. Binnen 4 weken ontvangen jullie de hele reportage. Beide ontvang je digitaal via We-Transfer. De meeste foto’s zullen in zwart-wit zijn.

Prijzen

Het vastleggen van een geboorte kost €650.

Dit is incl. btw – reiskosten binnen 60 min vanuit Dongen (postcode: 5102) – een luxe mini album 19×19 cm. Na betaling van een aanbetaling (van 50%) staat jullie bevalling definitief in mijn agenda. Na de bevalling krijg je een factuur van de rest en ontvang je na betaling al de eerste preview.

Werkgebied

Ik fotografeer geboortes met een reistijd van ongeveer 1 uur vanaf Dongen. Om te zorgen dat ik er op tijd zal zijn. Mijn werkgebied is o.a. Tilburg, Breda, Den Bosch, Waalwijk etc.

 

Wil je de geboorte van jullie kindje laten vastleggen? Neem dan vrijblijvend contact met me op via de contact pagina.

7P1A8994

Veelgestelde vragen

Wat als het onverwacht een keizersnede wordt?

In dit geval kijk in samen met jullie en het medisch personeel wat de mogelijkheden zijn. Indien ik niet mee de OK op kan dan zorg ik dat ik alle momenten ervoor en erna vastleg.

Deel je onze foto’s online?

Ik ben heel trots op de foto’s die ik maak en geef heel graag iedereen een kijkje in wat ik doe. Zo maak je juist de geboortereportages wat minder onbekend. Maar ik zal alleen foto’s delen na toestemming. En we kijken dan samen welke ik wel en niet zal delen.