Geboortefotografie

Waarom kiezen voor geboortefotografie?

De dag waarop je kindje geboren wordt is misschien wel de meest bijzondere dag uit je leven. Ook een dag met heel veel emoties. Emoties die door de drukte, inspanning en vermoeidheid een beetje aan je voorbij gaat. Hoe mooi is het dan als iemand die emoties voor je vastlegt? Jullie je volledig kunnen richten op de geboorte van jullie kindje. En ik alles vastleg zodat later alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

Kennismakingsgesprek

Dat jullie hier kijken is stap 1. Een volgende stap zou zijn dat we afspreken voor een kennismakingsgesprek. Hierin kan ik jullie precies uitleggen hoe ik werk en wat jullie kunnen verwachten. Ik laat wat albums zien. We bespreken wat jullie graag wel en niet willen vastleggen. En we kunnen elkaar al wat beter leren kennen.

Werkwijze

Jullie ontvangen binnen 2 dagen een preview van een aantal foto’s. Binnen 4 weken ontvangen jullie de hele reportage. De foto’s ontvang je via jullie eigen Online Gallery. De foto’s zullen een mix hebben van gekleurde en zwart-wit foto’s.

Prijzen

Het vastleggen van een geboorte kost €1000.

Dit is incl. btw – reiskosten binnen 60 min vanuit Dongen (postcode: 5102) – een luxe mini album 19×19 cm. Na betaling van een aanbetaling (van 50%) staat jullie bevalling definitief in mijn agenda. Na de bevalling krijg je een factuur van de rest en ontvang je na betaling al de eerste preview.

Werkgebied

Ik fotografeer geboortes met een reistijd van ongeveer 1 uur vanaf Dongen. Om te zorgen dat ik er op tijd zal zijn. Mijn werkgebied is o.a. Tilburg, Breda, Den Bosch, Waalwijk etc.

Wil je de geboorte van jullie kindje laten vastleggen? Neem dan vrijblijvend contact met me op via de contact pagina.

Veelgestelde vragen

Wat als het onverwacht een keizersnede wordt?

In dit geval kijk in samen met jullie en het medisch personeel wat de mogelijkheden zijn. Op sommige OK’s heb ik al toestemming. Maar indien ik niet mee de OK op kan dan zorg ik dat ik alle momenten ervoor en erna vastleg.

Deel je onze foto’s online?

Ik ben heel trots op de foto’s die ik maak en geef heel graag iedereen een kijkje in wat ik doe. Zo maak je juist de geboortereportages wat minder onbekend. Maar ik zal alleen foto’s delen na toestemming. En we kijken dan samen welke ik wel en niet zal delen.

Wat gebeurt er met onze aanbetaling als je de bevalling mist?

Indien ik niet op tijd bij de bevalling kan zijn en dit komt doordat ik te laat ben ingelicht dat de bevalling begonnen is, dan is de aanbetaling voor mij, voor de gemaakte werkzaamheden zoals continue oppas regelen, continue dicht bij huis blijven, geen alcohol drinken, mijn tas altijd start klaar hebben staan. Mis ik de bevalling door mijn eigen schuld dan ontvangen jullie de aanbetaling terug.