Over Vol Liefde Fotografie

Hallo! Super leuk dat je mijn pagina bekijkt en wat meer over mij wilt weten. Ik ben Sanne. 32 jaar. Getrouwd met mijn grote liefde en samen hebben we vier prachtige kinderen. We wonen in het mooie Brabant. Ik heb altijd al een grote voorliefde gehad voor fotografie maar sinds ik kindjes heb, ben ik er echt iets mee gaan doen. Na verschillende workshops en mijn eerste bruiloft te hebben mogen fotograferen wist ik het zeker! Dit is écht iets voor mij!

TROTS. Dat ik de stap heb durven nemen door voor mezelf te beginnen en van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken. Inmiddels ben ik al een paar jaar professioneel fotograaf en ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van bruiloften, families en baby’s. 

Ik hou van nieuwe sokken, mooie bloemen, geitjes, sushi, wijn, kleine geluksmomentjes en de Winter! Vrienden omschrijven mij als een familiemens, erg enthousiast, spontaan en soms een tikkeltje perfectionistisch. 

Ik schiet mijn plaatjes met de Canon 5D Mark IV & Canon 5D Mark III. Uiteraard heb ik meerdere lenzen. Zo weet ik in iedere setting het juiste plaatje vast te leggen.