Over Vol Liefde Fotografie

 

 

Welkom. Super leuk dat je mijn pagina bekijkt en wat meer over mij wilt weten. Ik ben Sanne. 27 jaar. Getrouwd met mijn grote liefde. Mama van twee prachtige kindjes en zwanger van ons derde wonder. We wonen met onze trouwe hond in het mooie Brabant. Altijd al een grote voorliefde gehad voor fotografie maar sinds ik kindjes heb ben ik er meer mee gaan doen. Na mijn eerste bruiloft te hebben mogen fotograferen wist ik het zeker! Dit is écht iets voor mij!

TROTS. Dat ik de stap heb durven nemen door voor mezelf te beginnen en van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken. Het allermooiste vind ik bruiloften vastleggen. Vol Liefde de liefde vastleggen. Maar ook prachtige bolle buiken, familie’s of lieve baby’s heb ik met liefde voor mijn lens.

Ik heb geen fotografie opleiding gedaan maar wel diverse workshops gevolgd. Ook heb ik dagen meegelopen met andere bruidsfotografen en daar onwijs veel van geleerd. De rest is puur talent 😉

Ik schiet mijn plaatjes met de Canon 5D Mark iv & Canon 5D Mark iii. Uiteraard heb ik meerdere lenzen. Zo weet ik in iedere setting het juiste plaatje vast te leggen.

Foto’s: Alicia van Stuivenberg